Onze mensen

De Baptistengemeente Appingedam draait op vrijwilligers. Vele mensen zetten zich in om de gemeente te dienen. Koffie schenken, leiding geven aan het kinderwerk of klussen aan het gebouw, er zijn vele taken in de gemeente. We zijn dankbaar dat zoveel mensen zich vrijwillig inzetten! Naast deze vrijwilligers hebben we een aantal betaalde krachten. Lees hier meer!

Onze mensen

Gemeentetoeruster

Wilfred de Bruin is sinds half januari 2020 aangesteld in de gemeente als toeruster. Hij richt zich op gemeenteopbouw, onderwijs en toerusten van de verschillende teams. Hij wil op verschillende manieren dienstbaar zijn aan God en zijn gemeente.

Team Young

Jennie Verhaag is teamleider van Team Young. Dit team zet zich in voor het jeugdwerk in de gemeente. 

Team Connect

Nienke Jacobs is teamleider van Team Connect. Dit team zet zich in voor de doelgroep 20 tot 40 jaar en wil generaties vanuit deze doelgroep te verbinden.

De raad

De raad bestaat uit 6 leden van de gemeente die het dagelijks bestuur vormen en geestelijke ondersteuning bieden aan de gemeente. 

Harry Messchendorp: voorzitter, DB

Richard den Ouden: DB/ taakveld onderwijs

Rene Jacobs: taakveld gemeenteleven

Nienke Jacobs: taakveld Kind & Jeugd

Letty Fokkens; Taakveld Zorg

Wilfred de Bruin: gemeentetoeruster

Het GSP
GSP staat voor Gemeente Service Punt en dat is precies wat we zijn. Voor informatie of vragen kunt u ons bellen op dinsdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. Via ons contactformulier kunt u ons altijd bereiken. Langskomen kan ook op dinsdagochtend in ons gebouw Het Open Venster. Het GSP team bestaat uit Deborah Messchendorp, Jeannie Gelderloos en Rita Dijksterhuis. Het financiële gedeelte van de administratie wordt gedaan door onze penningmeester Ito Werkman.