Onze mensen

De Baptistengemeente Appingedam draait op vrijwilligers. Vele mensen zetten zich in om de gemeente te dienen. Koffie schenken, leiding geven aan het kinderwerk of klussen aan het gebouw, er zijn vele taken in de gemeente. We zijn dankbaar dat zoveel mensen zich vrijwillig inzetten! Naast deze vrijwilligers hebben we een aantal betaalde krachten. Lees hier meer!

Onze mensen

Gemeentetoeruster

Vacant

Team Connect

Nienke Jacobs is teamleider van Team Connect. Dit team zet zich in om de gemeente op te bouwen door middel van verbinding. Onderlinge relaties, verbinding tussen generaties, verbinding met de mensen buiten de kerk en verbinding tussen teams.

De raad

De raad bestaat uit 4 leden van de gemeente die het dagelijks bestuur vormen en geestelijke ondersteuning bieden aan de gemeente. 

Harry Messchendorp: voorzitter, DB

Richard den Ouden: DB/ taakveld onderwijs

Rene Jacobs: taakveld gemeenteleven

Letty Fokkens; Taakveld Zorg

Het GSP
GSP staat voor Gemeente Service Punt en dat is precies wat we zijn. Voor informatie of vragen kunt u ons bellen op dinsdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. Via ons contactformulier kunt u ons altijd bereiken. Langskomen kan ook op dinsdagochtend in ons gebouw Het Open Venster. Het GSP team bestaat uit Deborah Messchendorp en Jeannie Gelderloos. Het financiële gedeelte van de administratie wordt gedaan door onze penningmeester Ito Werkman.