Kringen

De Baptistengemeente Appingedam is georganiseerd in kringen. Een kring bestaat uit 12 tot 15 mensen, waaronder 1 of 2 kringcoördinator(en). In de kring zijn we gemeente in het klein. Evenals in de gemeente is ook in de kringen het doel te groeien in onze liefde voor God, in onze liefde voor elkaar en in onze liefde voor de ander (iedereen binnen of buiten de gemeente). De kringen zijn het hart van de gemeente.

Kringen

De kring komt 2 keer per maand, op dinsdag of woensdag, bij elkaar bij 1 van de leden thuis. Iedereen die lid is van de gemeente, is ingedeeld in een kring. Daarnaast kan iedereen die dat graag wil, zich aansluiten bij een kring. Er zijn een aantal kringen specifiek voor jongeren. Maar er is ook een vrouwenkring, een jonge moederskring en er is ruimte voor andere kringen. De overige kringen vormen een afspiegeling van de rest van de gemeente.

Wat doen we op een kringavond

In de kring hebben we het gezellig met elkaar, leren we elkaar beter kennen en wordt het onderlinge contact intensiever. Dat is de plek waar jij je verhaal kwijt kunt en waar we naar elkaar luisteren. Het uiteindelijke doel is dat we Christus gaan volgen in ons dagelijkse leven, groeien in discipelschap, onze gaven ontdekken en inzetten en zorgen we voor elkaar. We bidden samen, lezen uit de Bijbel en delen een stukje van ons leven.

Contactpersoon kringen

Geert-Jan Schenkel is de leider van de taakgroep kringen.

Als jij graag deel wilt nemen aan een kring of als je vragen hebt hierover, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op.

De taakgroep kringen is onderdeel van het taakveld B-Betrokkenheid.

Contactformulier

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]