King's Kids

Op zondagmorgen kijken we er naar uit om de kinderen te ontmoeten.
We vinden het belangrijk dat de kinderen Jezus beter leren kennen en dat ze onderling goede relaties opbouwen.

King's Kids

King's Kids 0 tot 4 jaar

De kleinste kinderen worden tijdens de dienst opgevangen op de crèche. Hier kunnen ze lekker spelen, lezen we een verhaaltje en zijn we creatief bezig met de peuters. Het is handig om uw kind een tas met verzorgingsspullen, fruit en drinken mee te geven.

King's Kids 4 tot 12 jaar

De kinderen die naar de basisschool gaan beginnen de zondagochtend samen met hun ouders in de dienst (ASWA gebouw) waarna ze na ongeveer een kwartier, met de leiding naar het Open Venster gaan, waar het programma voor de kinderen is. We volgen hierbij de lesmethode: ‘Vertel het maar’.

In het Open Venster starten we gezamenlijk in de grote zaal en zingen, dansen en maken muziek met elkaar. Ook houden we dan de collecte, deels voor het kinderwerk en deels voor het zendingsproject.

​Vervolgens gaan we in drie groepen uit elkaar en werken de kinderen op hun eigen niveau aan een Bijbels thema.  Dit gebeurt door bijvoorbeeld het luisteren naar een bijbelvertelling, Bijbel te lezen, een spel te doen, te knutselen en samen te spelen. Tijdens de morgen krijgen de kinderen wat te drinken en een koekje/ snoepje.


De kinderen van de onderbouw wachten met de leiding in de achterzaal totdat ze zijn opgehaald door hun ouders.
  
De kinderen van de bovenbouw blijven één keer in de drie weken in de dienst. Dit wordt vermeld in de wekelijkse mededelingen.

 

ONDERBOUW – groep 1,2,3 van de basisschool -   in de achterzaal.

MIDDENBOUW- groep 4,5,6 van de basisschool – in het jeugdhonk.

BOVENBOUW – groep 7 & 8 van de basisschool – in de bovenzaal.

Kidsfeest

Voor alle kinderen van de basisschool organiseren we een paar keer per jaar een kidsfeest. Dit zijn middagen vol met spelletjes, verhalen, zingen, knutselen en leuke prijzen. We willen met elkaar God en de Bijbel beter leren kennen. 

Het thema voor 2020: 'Durf te dromen'.
Het feest begint om 15:00 en is om 17:00 weer afgelopen. Vanaf 14:45 is de inloop en registratie. We vragen dan je naam, leeftijd, in welke groep je zit en of je een allergie hebt. De foto's die we maken plaatsen we op onze facebook pagina, hiervoor vragen we bij de registratie toestemming.

Na afloop is er voor de kinderen iets lekkers. Voor de ouders is er dan koffie en thee.

De toegang is gratis, giften zijn welkom.

Kidsfeesten 2020:
17 en 18 februari 14:00-16:00
14 juni 15:00-17:00
25 oktober 15:00-17:00
20 december 9:30-11:30

N.B. We krijgen wel eens vragen van ouders of ze mogen blijven op het feest.
Het feest is bedoeld voor de kinderen, maar mocht u het prettig vinden om te blijven voor uw kind dan kan dat.

Facebook Kidsfeest BGA 

 • Het lied van de maand April is; Wij vieren feest omdat Jezus weer leeft!
  Lied van de maand April • Na dat we vanmorgen bij de king's kids gestemd hebben is het lied van de maand maart geworden: 'Ik ben' dit is een vrolijk lied van Marcel Zimmer. Jezus is er overal, Hij is het begin en het eind. Je kunt Jezus in alles zien.
  King's Kids - Lied van de maand Maart • Het lied van de maand Februari is 'Laat je licht maar schijnen'. Zingen jullie lekker mee?
  King's Kids - Lied van de maand Februari • Het lied van de maand januari is: If You're happy and you know it...
  King's Kids - Lied van de maand januari • Het lied van de maand December is 'Laat het kerst zijn' van Make some noise Kids.
  King's Kids - Lied van de maand December • Kerstwandeling.. help je mee? • Het lied van de maand november is ‘Alles heeft de Here God gemaakt' van Elly en Rikkert.
  King's Kids - Lied van de maand • Het lied van de maand september is ‘Startlied’ van Marcel en Lydia Zimmer.
  King's Kids - Lied van de maand