Welkom bij de jeugd van Baptistengemeente Appingedam!

Elke vrijdagavond is onze jeugdgroep te vinden in het jeugdhonk van ons gebouw Het Open Venster. Onze jeugd heeft de leeftijd van 12 tot 20 jaar en we zijn een grote en diverse groep met enthousiaste jeugdleiders.

We komen elke vrijdagavond bij elkaar vanaf 19.30uur. We hebben afwisselend een thema-avond of een avond met een leuke activiteit.

Als we een thema-avond hebben, komt er iemand bij ons om te praten over een geloofsonderwerp. Daarna gaan we doorwerken over dit geloofsonderwerp in kleinere groepjes. Op deze manier leren we meer over Jezus, over de bijbel en hoe we ons geloof in het dagelijks leven kunnen laten zien aan anderen. Het is fijn om met elkaar te praten, vragen te stellen en te leren over Gods Woord.

Momenteel zijn we bezig met een Youth Alpha. In de komende weken maken gelovige en ongelovige tieners kennis met het Christelijke geloof. Mocht je hier nog aan mee willen doen, geef je dan op! 

Naast serieus met de neus in de Bijbel zitten, hebben we ook leuke activiteiten die we doen met elkaar. Bijvoorbeeld zwemmen, bowlen of een leuke spelletjesavond in de jeugdsoos.

Kom je ook eens langs op een vrijdagavond? We zijn vanaf 19.30u in het Open Venster, hopelijk zie ik je daar!