De eerste kringavond in het Open Venster

In een reeks van drie avonden hebben we woensdagavond (4 maart j.l.) een mooie eerste gemeente-kringavond mogen beleven. Waar we normaal gesproken bij elkaar thuis samenkomen vond het deze keer plaats in het Open venster. Een avond waarop iedereen welkom is van binnen en van buiten de gemeente. Kom zoals je bent!

Dit bericht is geplaatst op 05-03-2020
Op 4 maart hebben we een erg leuke maar vooral eervolle avond van God mogen beleven. De opkomst was groot. Ruim 70 broeders en zusters, jong en oud waren bijeengekomen om samen in gesprek te gaan. We zijn in 8 kringen van ongeveer 8 personen in gesprek gegaan over het thema “De gemeente als volk van God: geroepen vanuit de wereld". Tijdens de gesprekken werd er open en eerlijk gesproken over eigen ervaringen i.r.t. dit thema. Er ontstond verbintenis en gezelligheid tussen de mensen. Zaken die ze niet van elkaar wisten, ondanks sommigen elkaar al 30 jaar kennen, werden met elkaar gedeeld. Er hing een veilig sfeer ingegeven door God om kwetsbaar naar elkaar te kunnen zijn. De avond heeft erg veel leuke reacties opgeleverd. Dit is een mooie basis voor het vervolg.
Wij willen u namens de stuurgroep dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze volgende kring avond op 18 maart. (Inloop 19.30 en starten om 19.45)
Zorg dat je erbij bent.
Tot dan, Gods zegen. Groet, Kevin   

Zie ook

MEET-FOOD-TALK
08-10-2019